Pp kicsi 45
2019-04-26
B%c3%a1l

Téged is vár a XV. Bölcsészbál!

Februárban nálunk is kezdetét veszi a báli időszak! (Holecska Tünde cikke)

Idén február 22-én rendezzük meg az őszi Bölcsész Gólyabál után a Bölcsészbált is. Itt már nemcsak akkor futhatsz sok ismerősbe, ha elsős vagy, hanem felsősként is: a hagyományokhoz híven ugyanis óraadóiddal szintén találkozhatsz ezen az elegáns eseményen.

A tavalyi görög hangulat idén vintage-ra változik, az évfordulóra való tekintettel. Tehát lányként viseld bátran a kedvenc csipke-, szatén- vagy selyemruhádat vagy kiegészítőidet, fiúként pedig a legelegánsabb öltönyödet! Főképp, ha a bálkirály-vagy bálkirálynőválasztásra gyúrsz, ugyanis arra is benevezhetnek a magukat legcsinosabbnak érzők.

Ám ha nem a csillogás, hanem inkább a programok vonzanak, a bál azokból sem szenved majd hiányt: a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a helyszín, az IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2.) földszintjén a bűnbarlangot, megtudhatják jövőjüket a jósnőtől vagy azt, hogy látja őket egy karikaturista. Természetesen lesz lehetőség tombolavásárlásra is, a zenét pedig a Cascade Music Jam és DJ Dzsi szolgáltatja majd.

A sétáló- és vacsorajegyeket már február 5-étől megvásárolhatjátok az SZTE Ajándékboltban.

Várunk mindenkit szeretettel!

A szerzőről