Pp kicsi 45
2019-03-25
P

Elhunyt Keith Flint, a The Prodigy frontembere

Essexi otthonában találták holtan a 49 éves énekest. Halálának oka is kiderült.

Magyar idő szerint hétfőn reggel nyolc után hívták ki Flinthez a mentőket, mert aggódtak egészségi állapotáért, azonban ők már a halál beálltát állapították meg. Először a The Sun közölte a tragikus hírt, később az együttes is megerősítette hivatalos Instagram-oldalán, miszerint az énekes öngyilkos lett. Kiderült, hogy néhány nappal korábban szakított feleségével, emiatt mély depresszióba esett és újra droghoz nyúlt, majd véget vetett életének.
Két nappal a halála előtt még sportolt: részt vett a Chelmsford Park-futáson, ahol saját rekordját megdöntve teljesítette az öt kilométeres távot. Egy brit újságíró tett közzé róla fotót.

Az utóbbi években visszatérő vendégek voltak hazánkban, idén augusztus 31-én léptek volna fel a Szegedi Ifjúsági Napokon. A fesztivál még várja a csapat hivatalos közleményét.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódsz, tájékozódj az ongyilkossagmegelozes.hun!

Fotó: facebook.com/theprodigyofficial

A szerzőről