Pp kicsi 45
2018-10-20

A szerzőről

NEW-tone

Vegyészbál - 2014

Idén is – az eddigi évekhez hasonlóan – nagy szeretettel várják a harmadéves kémiások a mulatni vágyó közönséget a Vegyészbálra.
Időpont: 2014. április 17.
Helyszín: Alsóvárosi Kultúrház

NEW-tone

Öt album, amit meg kell hallgatnod - vol. 3.

Britek, britek mindenhol…

NEW-tone

Katedra nélkül - Beszélgetés Hernádi Klárával

“Általános iskolás koromban annyi már látszott, hogy amikor dolgozatot kellett írni, akkor a dolgozat előtt a tanárnő felállított, remegő lábakkal mondtam, hogy „itt vagyok”, és azt mondta: „Na akkor te most kimész a szertárba takarítani, mert neked nem kell megírni a dolgozatot, mert már megvan az ötösöd”.

NEW-tone

TTIK Arc: Bálint Sára

Amikor először felvehettem a nemzeti színű ruhát, azt sohasem felejtem el.

NEW-tone

Búvárkodás - Interjú Cseh Tamással

Az Adriai-tengeren annak örül az ember, ha lát valamit, míg Egyiptomban annak, ha egy különleges vagy nagyobb hallal, netán delfinnel találkozik.

NEW-tone

A tea és a vizsgák...

Ha megkérdezünk valakit, milyen teákat ismer, általában annyit mond: „fekete, zöld, gyümölcs”, esetleg a gyógynövény-főzetet is ide sorolja.

NEW-tone

Veress Csaba Emléknap – focitornák 10 helyszínen

Focitornát rendeznek Veress Csaba hallgatótársunk emlékére.

NEW-tone

TTIK-arc: Szekeres Katinka Dóra

A lelkesedés és a téma szeretete csak felét adja a motivációnak, kell hozzá egy jó pedagógus is, aki mellett szárnyalni lehet. Nekem szerencsére ez mind adott volt.

NEW-tone

Újabb csillagcsoportosulásokat fedeztek fel

Csillagászok a NASA Hubble űrteleszkópja által küldött adatokat használva két új csillagcsoportosulást fedeztek fel, melyek nagy számban tartalmaznak olyan csillagokat is, amik a fúzió korai fázisaiban lehetnek.

NEW-tone

Felfedezés az interneten

Egy új fátyolkafajt fedeztek fel és írtak le, miután valaki egy fényképet készített róla, és feltöltötte egy ismert képmegosztó portálra.