Pp kicsi 45
2019-03-22

A szerzőről

Unnamed

Tavaszi nagytakarítás, keress rajta pénzt

Kinyílnak az ablakok, és a hűvöst árasztó helységek. Esetleg valamibe beleakad minden ajtó, túl nagy a már rendezett rumli is. Előkerül a nyári ruházat, de már nem szívesen vennéd fel idén. Mennyi feleslegessé vált tárgyra találsz ez idő alatt... Ne foglalja a helyet más dolgok elől, illetve a pénz sem jönne rosszul Neked - ha jól sejtem.

11233564 10206917206588129 7036859587899657302 n

SZTE + Hobbi = Piacvezető cég (?)

Azért valljuk be, a Szegedi Tudományegyetemnek mind hírneve (színvonala), mind polgárainak száma országosan kimagasló. Így nem meglepő, ha egy-egy diákéveit itt tengető személy valami olyat alkot, amit előtte mások még nem tettek meg. Mindezt pedig egy sokak által hobbiként számon tartott dologból, a tűzzsonglőrködésből.

Mert a vizsg%c3%a1ra tanul%c3%a1s elkezd%c3%a9se el%c5%91tt m%c3%a9g %e2%80%a6
Közgázoló

Mert a vizsgára tanulás elkezdése előtt még …

Ez a cikk az egyik legnehezebb lépés megtételéről szól, a saját kifogásaink kezeléséről. Ha tisztában vagyunk magunkkal, képességeinkkel és a tananyaggal, akkor tudjuk azt is, hogy minden perc számít a sikeres vizsga teljesítéshez. Pár motiváló gondolat és időmenedzsment tanács.

T%c3%a1rsad a karriered sor%c3%a1n
Közgázoló

TÁRSAD A KARRIERED SORÁN

 

Akár diák vagy, akár dolgozó, vagy (még) munkanélküli, van egy dolog, amire mindig szükséged lesz. Nem azt állítom, hogy e nélkül nem tudsz egy lépést sem tenni, viszont ezzel sprintre leszel képes, ha jól használod. A rendszeres használat és a figyelem párosa előny, de akár napi pár perc is elég ahhoz, hogy mindent tudj, amire szükséged van a sikerhez.

Ez a csoda társ nem egy személy, vagy a digitális világ egy újítása. Nincsen előfizetési díja, és nem ajánlom, hogy fizess valakinek azért, hogy helyetted megcsinálja – már csak az egyszerűsége miatt is. Ilyen magasztaló bevezető után elárulhatom, hogy a határidő naplóról van szó. Két irányból hasznos számodra, ha ezt a kis eszközt használod. Az egyik, hogy megmondja a jövőre vonatkozó feladataid határidejét (persze senki nem vágja le a kezed, ha hamarabb is megcsinálsz valamit), másik, hogy így bírod ellenőrizni melyik időszakodban mit tettél, meddig és mikor. Mindkettőre szükséged lesz, amennyiben karriert szeretnél építeni, nem csak tengeni és lengeni. Túl menve ezen, a magánéletet is össze tudod hangolni az sulival vagy munkával (esetleg mindkettővel).

K%c3%b6r%c3%bcl%c3%b6tted lev%c5%91 5 ember
Közgázoló

Ki van körülötted?

Gondoltál-e már úgy a körülötted levő 5 legközelebbi emberre, mint életed legfontosabb döntésére? Pedig nem is hiszed, mennyire meghatároznak sikereidben, kudarcodban még a gondolkozásmódodban is.

%c3%b6tletek
Közgázoló

Ha nem bírsz koncentrálni, mert folyton agyalsz

Teljesen máson jár az agyad, mint amivel éppen foglalkoznod kellene? De miért állítanád le magad, ha életed legjobb ötletei ugranak be?... Vagy csak egyszerűen rég elfeledett teendők teljes hada lebeg a szemed előtt? Mit tegyél, hogy a kecske is és a káposzta is jól járjon?

 

Elm%c3%a9let
Közgázoló

A diákok szerint nem túl gyakorlatias az egyetem

Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta már diáktársától, hogy miért nem gyakorlatiasabb az egyetemi képzés. „Ezzel a tudással mit fog tudni kezdeni a munkaerőpiacon szegény friss diplomás fiatalság.” A cikk ezen kérdésekre próbál kielégítő választ adni a gyakorlatra vágyó szemléletű hallgatóságnak.

8 egyszer%c5%b1
Közgázoló

8 egyszerű lépés, hogy könnyedén megvalósítsd céljaidat

Vannak céljaid? Jó! De teszel is értük nap mint nap és lépésenként haladsz előre? Vagy vagy várod a sültgalambot Te is,mint a legtöbb ember? Pár ötletet vázolok fel Neked, hogy már holnaptól közelebb legyél ahhoz az elképzelt álomhoz, amire mindig is vágytál.