Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Konténer rendelés Vizsoly Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Konténer rendelés után
 

Nehéz tárgyak mozgatása, páncélszekrény szállítás, olcsó Lomtalanítás Budapest

nehéz tárgyak szállításpáncélszekrény mozgatásalomtalanítás Budapesten olcsón! /lomtalanitas-budapest/ Nehéz tárgyak mozgatása, páncélszekrény szállítás, olcsó Lomtalanítás Budapest A konténer megrendelésével megtettük az első és legfontosabb lépést, azaz nagyjából meghatároztuk, hogy mekkora konténer szükséges és milyen fajta hulladékot szeretnénk elszállíttatni. Az a terület is ki lett jelölve, ahová be tud állni a szállítóautó, hogy biztonságosan le tudja tenni a konténert. Ennek ellenére maradhat sok olyan kérdés a rendeléssel kapcsolatban, amelyekre az alábbi cikkben megpróbálunk válaszolni.Mennyi idő telik el a rendelés leadása és a konténer érkezése között?

Több faktor is szerepet játszik abban, hogy a megrendelt konténer mennyi idő alatt érkezik meg. Amennyiben a kapcsolatfelvétel során jelzi a megrendelő, hogy sürgős a szállítás, munkatársaink igyekeznek azt minél hamarabb teljesíteni. A konténer rendelés teljesítésének időpontja függ a kiszállítási címtől is, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy magánterületre vagy közterületre kerül majd a konténer. Közterület esetében először területfoglalási engedélyt kell beszerezni, amit a helyi önkormányzatnál igényelhetünk. Az engedélyeztetés többnyire 7–14 napot vesz igénybe, ezért érdemes időben elindítani a folyamatot. További információ a területfoglalási engedélyről a linkre kattintva érhető el: https://www.kontener.guru/teruletfoglalasi-engedely. Ha már megvan a területfoglalási engedély vagy a konténer magánterületen is elhelyezhető, a kiszállítás többnyire egy munkanapon belül megtörténik. Célszerű minél korábban leadni a rendelést, ha biztosra szeretnénk menni. Kiemelnénk, hogy vannak olyan védett városi övezetek, ahol behajtási engedély szükséges. Mivel ennek megszerzése akár több napba is telhet, ezzel arányosan tolódik a konténer kiszállításának ideje is.
 
Mi tehető a konténerbe és az mennyi ideig maradhat a megrendelőnél?
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az ingatlan területén található sokféle hulladék közül melyek tehetők konténerbe, illetve az is gondot okozhat, hogy milyen módon rakható a konténerbe a különféle fajtájú hulladék. A konténerben elszállítható hulladékok alapvetően négy kategóriába sorolhatóak: sitt, háztartási szemét, zöld hulladék illetve lom. Sitt alatt jellemzően az építési munkálatokból visszamaradó, nem lebomló anyagokat értjük (vakolat, cserép, beton, tégla stb.). Háztartási hulladék a háztartásokban keletkező szemét (kivéve a veszélyes hulladékot). Minden élő, lebomló növényi anyag (lekaszált növények, ágak, levelek stb.) zöldhulladéknak minősül. A lomtalanítás során keletkező hulladékot pedig lomnak nevezzük (bútorok, lécek, fémdarabok stb.). Amennyiben többféle hulladékot szeretnénk elszállíttatni, érdemes az inert (vagyis a nem lebomló, sittes) anyagokat alulra tenni, felülre pedig a zöldhulladék és más, nem szóródó anyagok kerüljenek. Haszonanyagokat (sódert, homokot, termőföldet, trágyás földet, kavicsot, töltősódert) szintén el tudunk vitetni - a részletekkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat. A konténerek akár egy teljes hétig is a megrendelőnél maradhatnak.
https://lnkd.in/gfQNVdub
#KonténerRendelés#Hulladékkezelés#FenntarthatóVállalatirányítás


Mik tartoznak a veszélyes anyagok közé? Hogyan tudjuk megoldani az elszállíttatásukat?
Veszélyes anyagnak minősül(nek) például a bitumenes tetőzsindely, a hullám- és síkpala, a kátránypapír, az olajos és vegyi hulladékok,  lefolyócsövek, az állati tetemek, a gyógyszerhulladédékok, valamint az azbesztet tartalmazó szigetelőanyagok is. Veszélyes anyagok szállítását jelenleg nem tudjuk vállalni.

Megoldható-e a zsákos szállítás, gépi rakodás, épületbontás?
Gépi rakodást cégünk jelenleg nem tud biztosítani. Zsákos szállítást és épületbontást vállalunk - ezzel kapcsolatban az ügyfélszolgálaton (e-mailben vagy telefonon) kérhető tájékoztatás.

<-- Vissza aKonténer rendelés Vizsoly Borsod-Abaúj-Zemplén megye blog oldalra!